Bedrijfsfotograaf


 Bedrijfsfotograaf 

Bedrijfsfotograaf uit Zetten maakt professionele en vakkundige bedrijfsfoto’s die aandacht van de kijker vasthoud. Jouw bedrijf het mooist en op zijn best in beeld gebracht.

Beeldmateriaal

Foto’s wordt steeds belangrijker in onze samenleving daarom vertel ik graag het verhaal achter jullie onderneming met sprekende beelden. De beleving en de passie van jullie onderneming laten zien.

Dit beeldmateriaal moet precies jullie potentiële klanten over te streep trekken om een samenwerking met jullie aan te gaan. 

Bedrijfsfotografie, wat is dat precies?

In de fotoreportage komt het pand, de medewerkers (portret en actie), de werkplek op de foto.
Dat gaat op een losse manier, het moet tenslotte natuurlijk overkomen en daar horen geposeerde foto’s niet bij. Niet helemaal waar, bij portretfoto’s kunnen wat aanwijzingen van mijn kant komen.

Waar kunnen de foto’s voor worden gebruikt?

De foto’s kunnen worden gebruikt voor jullie website, social media, brochures, flyers. Tegenwoordig worden ook de portretfoto’s ingezet bij het versturen van de mail. Zo heeft de ontvanger gelijk een beeld van de persoon achter het bericht. Dat maakt het net even wat vriendelijker en persoonlijker. Uitstraling van het bedrijf is belangrijk en draag bij aan klantvriendelijkheid.

Wat zijn de kosten?

Deze zijn afhankelijk van wat er gefotografeerd moet worden. Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jullie. Om een indicatie af te geven is een bedrijfsreportage is al mogelijk vanaf 125€ excl. BTW.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer wij alle details van de bedrijfsreportage hebben doorgenomen en de foto’s gemaakt zijn zal er een selectie worden gemaakt van de beste foto’s. De bedrijfs reportage zal vakkundig worden bewerkt en in hoge resolutie aan jullie worden verzonden via een beschermde klantenportaal.

Geïnteresseerd in:

✔︎ bedrijfsreportages
✔︎ zakelijke portretten
✔︎ evenementenfotografie
✔︎ redactionele fotografie
✔︎ product fotografie
 

neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier voor meer informatie of een offerte op maat.

 

 

Contactformulier bedrijfsfotografie

 

image/svg+xml

Menu