Familie- gezin fotoshoot

 

Familieshoot 

Waarom een familie / gezins fotoshoot?

Een familie fotoshoot, doen! Het klinkt heel cliché en dat is het ook maar de tijd gaat zo snel voorbij. Kleintje worden gauw groot en we worden (gelukkig) een jaartje ouder. Maar er ontvallen ons ook mensen en zonder dat ik een zielig verhaal wil houden ben ik er toch wel achter gekomen dat ik weinig foto’s van mij en mijn ouders samen heb en helaas kan dit niet meer overgedaan worden.

Wanneer plan je een familie / gezins fotoshoot?

Met een feestje, een mijlpaal bereikt, jubileum of zomaar?

Elk moment is wel geschikt voor een familiefotoshoot dus neem deze stap naar een blijvende herinnering en plan een gezin of familie fotoshoot in.

Wat kan je van een gezinsfotoshoot verwachten?

Ik ga liever met jullie naar buiten. Een mooie buiten omgeving, dit kan in de natuur zijn maar in een stad/dorp of op een plek die speciaal is voor jullie, kan natuurlijk ook.

Een heerlijke buiten gezinsfotoshoot die vanzelf gaat. Wij gaan op de afgesproken plek rond wandelen. Ik hou mijn camera in de aanslag voor onverwachte momenten. Ik heb ideeën genoeg maar inbreng van jullie kant is zeker welkom. Ook hou ik wel van wat humor in een foto. Er “moet” zeker een gekke, maffe foto in een familiefotosessie zitten. Er is meestal een soort van vrees om voor een camera te gaan staan. Ik ga vanaf mijn kant ervoor zorgen dat jullie je op je gemak voelen bij mij. 

Bij zo’n familiefotoshoot horen natuurlijk ook portretfoto’s. Hierbij zal ik wel wat aanwijzingen geven om mooie poses te krijgen.

Een shoot duurt gemiddeld 1 uur afhankelijk van de groepssamenstelling. Onderstaande prijzen zijn bedoeld voor een gezin/familie van 10 personen.
Is de familie groter dan vraag ik als meerprijs een bedrag extra van € 20. Hiervoor ontvangt u een digitaal bestand per persoon extra.

Het leukste is natuurlijk om deze fotosessie buiten te doen zoals al eerder geschreven. Echter het Hollandse weer kan nog wel eens een spelbreker zijn.
In de meeste gevallen kijken wij het even aan en kunnen eventueel foto’s gaan maken in mijn studio. Regen is nog niet zo heel erg maar een harde wind/storm daar worden de shoot niet beter van. De haren zitten voor de ogen of raar, een kledingstuk die opwaait, nee dan plannen we even wat anders tenzij jullie dit niet erg vinden.

wind storm portret Arnhem CS fotoshoot Fotografie by Jacqueline Zwijnen

Wanneer zijn de foto’s klaar?

Het streven is dat jullie foto’s binnen 5 werkdagen klaar zullen zijn. In een beschermde omgeving kunnen jullie de favoriete foto’s kiezen die jullie het meest aanspreken of het mooist vinden. De online galerij zal ongeveer bestaan uit ca. 20-40 foto’s voorzien van mijn logo. Het logo verdwijnt zodra de foto’s zijn bewerkt en voor het gekozen gezin of familiefoto shoot pakket betaald is.  

De foto’s in de galerij zijn half bewerkt om een idee te geven hoe eruit komt te zien. De gekozen favorieten zullen dan verder vakkundig bewerkt worden en zal een gaaf eindresultaat geven.

Het aantal af te nemen foto’s is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen.

Losse digitale bestanden kunnen altijd bij besteld worden net als andere fotomaterialen. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een foto-album, luxer foto papier, fotoblok, geborsteld aluminium, dibond en nog veel meer. In mijn studie heb ik meerder materialen aan voorbeelden liggen. 

Wat houdt vakkundig bewerken in?

Ik haal alle zichtbaar pukkels, blauwe plekken, pluisjes, vlekken, storend kreukels in kleding, rare sprieten/takken en nog meer storende elementen weg.  Wat ik niet weg haal zijn de bijvoorbeeld sproetjes of andere dingen die bij jou horen en je uniek maken! Bij portretfoto’s worden de ogen wat opgelicht zodat ze sprekender zijn. 

Ik kijk naar de foto en de sfeer die het heeft. Dus soms maak ik een foto wat donkerder en soms maak ik ze juist lichter of in zwart-wit. Precies dat wat een foto nodig heeft om het nog krachtiger te maken. 

 

Al vanaf 149 € heb je een gezins- of familie fotoshoot


Tarieven familie-gezin fotoshoot

Pakket 1  275 €

  • ca. 60 min fotografie
  • 25 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur én zwart-wit 
    en foto’s om te delen op sociale media
  • foto-album 15×15 cm
  • foto-afdruk 20×30

Bonus: gekozen foto’s voor op je mobiel of tablet via een speciaal ontwikkelde app


Pakket 2  199 €

ca. 45-60 min fotografie
15 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur én zwart-wit en social media

harmonicaboekje 7×7 cm met magneetafsluiting in een fluwelen omslag (6 kleuren te verkrijgen) 18 pagina’s *

Bonus: gekozen foto’s voor op je mobiel of tablet via een speciaal ontwikkelde app


Pakket 3  149 €

ca. 30-45 min fotografie
10 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur én zwart-wit en social media
10 foto-afdrukken 13×18

* updaten naar een ander formaat afdruk of foto-album is altijd mogelijk. 


Previous gallery Kinderfotografie
Next gallery Portretfotograaf
image/svg+xml

Menu