Newborn

Newborn

Welkom op deze wereld kleintje!

Het is eindelijk zover! Gefeliciteerd jullie zijn ouders geworden van een mooi mannetje of mooi meisje of misschien wel een tweeling.  ♥♥

De vele kusjes en knuffels zullen niet ontbreken. En dan ruiken ze nog zo lekker! Een geweldige tijd.

Jammer genoeg blijven ze niet zo klein en worden ze al snel groter en wijzer. Dit moment langer vasthouden? Dat kan door mooie foto’s van je baby te laten maken en van jullie als gezinnetje.

De fotosessie

Baby’s slapen de eerste weken veel daarom fotografeer ik jullie kleintje het liefst tussen dag 7 en dag 21.

Een slapende baby neemt makkelijker allerlei verschillende houdingen/poses aan. Voor mooie beelden maak ik tijd. Ik ga mee met de flow van jullie kindje.
De newbornsessie kan bij jullie thuis gemaakt worden (lifestyle) lekker alles bij de hand en inzet van eigen spulletjes in de foto. Daarnaast neem ik ook nog wat spulletjes/props mee wat we eerder hebben overleg.
Geposeerd kan ook bij mij in de studio maar dit kan ook bij jullie thuis. Alles afgestemd op de stijl die het beste bij jullie past.
Belangrijk om te weten is dat veiligheid boven alles gaat.

Alle baby’s zijn speciaal of ze nu huilen of wanneer ze heerlijk liggen te slapen. Samen maken wij een uniek verhaal van de beginperiode van jullie zoon of dochter.

Hebben jullie vragen of willen jullie meer weten over de newbornsessie of andere pakketten/tarieven ik help jullie graag verder. ♥

 Let me LOVE you
a Little bit more
before you're not
Little anymore

 


image/svg+xml

Menu

Follow me

Instagram

Invalid OAuth access token.

Contactgegevens

Fotografie by Jacqueline Zwijnen
De Grip 9
6671 GE Zetten

T: 06 1043 1840
E: j.zwijnen@fotografiebyjacquelinezwijnen.nl