Portretten

 

Ontspannen (zakelijke) portretfoto’s? Een foto die laat zien wie jij bent.
Voor de een wat makkelijker en voor de ander iets verschrikkelijks om voor de camera te staan. Dit laatste hoeft bij mij zeker niet zo te zijn!
Samen gaan wij de mooiste foto’s maken.

Waarom een portretfoto?

Er zijn veel verschillende redenen om portretfoto’s te laten maken. Denk aan een mooi cadeau voor je ouders, opa en oma, vriend of vriendin, je partner. Een mooi vakkundig geprinte afdruk in een mooie lijst of op andere materialen. In mijn studio
heb ik diverse voorbeelden liggen.

En niet te vergeten dating sites! Daar wil je natuurlijk ook goed op staan. Zo zie maar er zijn genoeg redenen om een mooie portretfoto te laten maken.

Op locatie of in mijn studio maak ik een sfeervol portret van jou, met mooi licht (daglicht en/of flitslicht) en met een creatieve blik, maak ik er iets eigentijds en pakkends van.
Elke foto zal met veel aandacht, tijd en professioneel bewerkt worden.

Mijn werkwijze.

Heb je een passende keuze kunnen maken uit een van mijn pakketten? Wanneer je nog niet zo ver bent gekomen kijk dan op je gemak hier rond op investering portretfotografie. Zodra je de reservering ingestuurd hebt neem ik contact met je op voor een afspraak.
Dit kan telefonisch maar ik vind het ook fijn om elkaar al even gezien te hebben. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden en ontvang je van mij via de mail een werkwijze toegestuurd. Hierin staat in wat je kan verwachten, wat tips en kledingadviezen.

Geïnteresseerd in portretfotografie?

Mijn camera en ik staan graag voor je klaar!

Zakelijke foto’s?

Ook gedacht aan een representatieve zakelijke portretfoto voor je CV, website of op LinkedIn?
Ben je ondernemer en wil je foto’s van het personeel of van het bedrijf? Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag uw kant op.
Voor meer informatie: bel of mail ik help u graag verder.

Previous gallery Kinderfotografie
Next gallery Zwangerschap
image/svg+xml

Menu

Follow me

Instagram

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again

Contactgegevens

Fotografie by Jacqueline Zwijnen
De Grip 9
6671 GE Zetten

T: 06 1043 1840
E: j.zwijnen@fotografiebyjacquelinezwijnen.nl